President Theo neemt afscheid van De Holtkleuvers tijdens de jaarlijkse carnavalsavond

HOLTERHOEK – Aanstaande zaterdag 11 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse carnavalsavond van de Holtkleuvers bij café Grenszicht in Holterhoek. Om 20.11 uur zal deze avond voor het laatst worden geopend door president Theo, samen met het langstzittende prinsenpaar in de geschiedenis van de Holtkleuvers: prins Jeroen met zijn adjudante Carola.

Het wordt een avond met een lach en een traan. President Theo zal na 22 jaar afscheid nemen van zijn rol bij de Holtkleuvers. Ook zijn vrouw Marga stopt na vele jaren met hart en ziel de carnaval te hebben georganiseerd. Deze boegbeelden voor de Holterhoekse carnaval zullen deze avond dan ook in zonnetje worden gezet. Daarnaast neemt het huidige prinsenpaar van 2020, 2021 én 2022 Jeroen & Carola afscheid van de Holtkleuvers.

Maar er zijn ook leuke dingen deze avond! De Grensmarietjes zijn uiteraard weer van de partij met een optreden, DJ Robert is er om de avond muzikaal te omlijsten, er zijn leuke en verrassende optredens van Holterhoekse bodem en natuurlijk wordt ook het nieuwe prinsenpaar onthuld! Het speculeren in de Holterhoek is al een tijdje op gang. De organisatie heeft de volgende tips vrijgegeven:

  1. Dan bunt ze d’r wal. En dan weer neet
  2. A-i wat wilt, ha-j ze beide neudig
  3. Moar a-i ze de wille loat, dan ging’n ze heel wat anders doon

Denk jij te weten over wie dit gaat? Lever dan vóór 20.11 uur een papiertje met de namen van het nieuwe prinsenpaar én jouw eigen naam in bij de kassa.

We zien jullie dus graag aanstaande zaterdagavond 11 februari om 20.11 uur bij café Grenszicht te Holterhoek! Eén vriendelijk verzoek van de organisatie: neem tijdens het officiële gedeelte plaats aan tafel en zorg tijdens de optredens voor gepaste stilte.

Bronlink : President Theo neemt afscheid van De Holtkleuvers tijdens de jaarlijkse carnavalsavond