Onderhoudswerkzaamheden N18 tussen Groenlo en Enschede: Verkeershinder en omleidingsroutes

GROENLO / ENSCHEDE – Rijkswaterstaat zal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de N18 tussen Groenlo en Enschede. De werkzaamheden zullen plaatsvinden van vrijdag 9 juni tot maandag 12 juni. Gedurende deze periode zullen verschillende delen van de N18 op verschillende momenten afgesloten zijn. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 minuten.

Het onderhoud richt zich op het verbeteren van het wegdek door het aanbrengen van verjongingsmiddelen op het asfalt. Hiermee wordt de levensduur van het wegdek verlengd en zal er minder frequent grootschalig onderhoud nodig zijn.

Afsluiting N18
De volgende afsluitingen zullen van kracht zijn op de N18: Van vrijdag 9 juni, 20.00 uur tot zaterdag 10 juni, 06.00 uur zullen beide hoofdrijbanen op de N18 van Enschede tot Neede afgesloten zijn.
Van vrijdag 9 juni, 21.00 uur tot zaterdag 10 juni, 06.00 uur zullen beide hoofdrijbanen op de N18 van Neede naar Groenlo en van Groenlo naar Enschede afgesloten zijn.
Van zaterdag 10 juni, 20.00 uur tot maandag 12 juni, 06.00 uur zal de N18 in beide richtingen volledig afgesloten zijn tussen Groenlo en Enschede.

Omleidingsroutes
Langs de weg zullen borden geplaatst worden om de omleidingsroutes aan te geven. Voor vrachtverkeer zal er tussen Neede en Haaksbergen een alternatieve omleidingsroute beschikbaar zijn.

Let op: De werkzaamheden kunnen onderhevig zijn aan onvoorziene omstandigheden, waardoor ze mogelijk uitgesteld worden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u terecht op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie (rwsverkeersinfo.nl) of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat op 0800-8002 (gratis).

Bronlink : Onderhoudswerkzaamheden N18 tussen Groenlo en Enschede: Verkeershinder en omleidingsroutes