Houten op Rail(s) van 10-11 februari

HOUTEN – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 organiseren wij in Expo Houten te Houten een nieuw evenement: Houten op Rail(s). Bij dit nieuwe evenement willen we een aantal nieuwe en bekende modelspoorbanen tonen naast onze bekende Modelspoorbeurs. Diverse clubs en verenigingen zoals bv Rail Club Utrecht, NspoorNijmegen,  HCC!m etc. tonen hun hobby met diverse modulebanen en demo’s.

Maar voor de oudere generatie is er de mogelijkheid om van alles te zien op het gebied van stoom(treinen). En juist om de jongere generaties iets te bieden hebben we een festijn met bouwsteentjes van de bouwsteen Lego club Nederland, met uiteraard ook Legorail en alles wat daarop rijd. (zie ook www.debouwsteen.eu).

Naast displays met naar eigen ontwerp gebouwde vrachtwagens, treinen en huizen van bouwsteentjes en nog veel meer is er verkoop van nieuwe  en oude dozen. Ook is er de mogelijkheid om losse elementen te kopen. Naast een tombola organiseren wij een bouwwedstrijd voor de kinderen. Ook de kleinste worden niet vergeten met een speelhoek vol duplo.

De zalen zijn beide dagen open van 10.00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie vindt u op onze site www.modelspoorbeurs.nl.

De ticketverkoop start op 23 januari 0.01 uur en sluit op 7 februari voor de vrijdag en 8 februari voor de zaterdag, beide om 23.59 uur.

Bronlink : Houten op Rail(s) van 10-11 februari