Groninger Marktendagen op 2 en 3 oktober: er zijn nog plekken voor deelnemers

Groninger Marktendagen op 2 en 3 oktober: er zijn nog plekken voor deelnemers

Kraamhouders kunnen zich nog aanmelden om deel te nemen aan de Groninger Marktendagen op 2 en 3 oktober. Het gaat om particulieren en bedrijven die aanbod hebben voor een van de verschillende markten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de Marktendagen zijn er twee dagen lang zeven markten te vinden in het centrum van Groningen. Volgens de organisatie is er meer aanbod dan ooit, met een braderie, een warenmarkt, vintage- en handgemaakte producten, streekproducten, boeken, antiek, platen, een vlooienmarkt, foodtrucks, live muzikanten en activiteiten.

De Marktendagen worden georganiseerd door de gemeente Groningen, de Groningen City Club (GCC) en Marketing Groningen. Het doel van het evenement is om bij te dragen aan een levendige binnenstad.

Aanmelden als deelnemer kan via de website van de Groninger Marktendagen. Dat kan voor één of beide dagen, waarbij de voorkeur van de organisatie uitgaat naar deelname voor beide dagen. De  vintage- en handgemaakte productenmarkt is vol. Aanmelden voor de reservelijst voor op die markt kan nog wel.

Foto: Stella Dekker

Bronlink : Groninger Marktendagen op 2 en 3 oktober: er zijn nog plekken voor deelnemers