Delen van ervaringsverhalen over dementie

LICHTENVOORDE – Alzheimer Trefpunt Aalten – Oost Gelre – Winterswijk organiseert op woensdag 22 maart een bijeenkomst waarbij het delen van ervaringsverhalen over dementie centraal staat. Tijdens deze interactieve avond worden ervaringen en gevoelens van mensen die te maken hebben met dementie besproken. Mensen die zelf dementie krijgen, schrijven steeds vaker op hoe zij dit ervaren. Het delen van deze verhalen kan een steun zijn voor anderen die in vergelijkbare situaties verkeren.

Het Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Op de vierde woensdag van de maand organiseert de afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland een bijeenkomst met een ander thema centraal. Het is een ontmoetingsplaats voor lotgenoten waar men met elkaar in gesprek kan gaan over de dingen die hen bezighouden.

Wanneer: woensdag 22 maart 2023
Waar: Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang aan zijde Hamalandhal, Van Der Meer De Walcherenstraat 3)
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: (06) 1351 4411

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Bronlink : Delen van ervaringsverhalen over dementie