Circus Bossle komt naar Lichtenvoorde!

LICHTENVOORDE – De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 2 april strijkt het circus neer in Lichtenvoorde. De grote circustent wordt opgebouwd naast de ijsbaan aan de Esstraat.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim anderhalf uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 24 maart om 19:00 uur, zaterdag 25 maart om 15:00 en 19:00 uur, zondag 26 maart om 11:00 uur, woensdag 29 maart om 15:00 uur, vrijdag 31 maart om 19:00 uur, zaterdag 1 april om 15:00 en 19:00 uur en zondag 2 april de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 11:00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

Bronlink : Circus Bossle komt naar Lichtenvoorde!