Benefietwandeling op zaterdag 1 april

GROENLO – Op zaterdag 1 april zal er in Groenlo een benefietwandeling plaatsvinden om geld in te zamelen voor slachtoffers in de rampgebieden in Turkije, Syrië en Oekraïne. De wandeling zou eigenlijk op 10 maart plaatsvinden, maar moest vanwege het slechte weer worden uitgesteld. De opbrengst van de benefietavond op 10 maart was ruim 3600 euro, en de organisatoren hopen met de wandeling nog meer geld op te halen voor de kleinschalige, lokale hulp die ter plekke wordt geboden.

Er zijn twee wandelroutes uitgezet: een van ongeveer een halfuur voor families met kinderen en een van ongeveer een uur voor mensen die langer willen lopen. De wandeling is ook leuk voor kinderen omdat deze is uitgezet met behulp van foto’s. Voor gezinnen geldt dat er een betalende ouder meeloopt en de rest van het gezin voor een vrije bijdrage.

Deelname aan de wandeling kost 10 euro en iedere betalende deelnemer krijgt een consumptiemunt aangeboden die na de wandeling ingewisseld kan worden bij De Mattelier. Hier zijn ook heerlijke gebakken en lekkere koekjes te verkrijgen die gemaakt zijn door de Turkse en Syrische inwoners van Groenlo en de gebruikers van o.a. het Taalcafé in Groenlo.

Bezoekers die op 10 maart de benefietavond hebben bezocht, mogen ook voor een vrije gift meelopen. Voor de kinderen die meelopen of gezellig komen kijken is er een gratis grabbelton met leuke prijsjes en gratis ranja. Het bankrekeningnummer NL93 RABO 0316 499 293 op naam van De Mattelier blijft tot en met 1 april geopend voor donaties.

Bronlink : Benefietwandeling op zaterdag 1 april